Geld verdienen met maatwerk i.p.v. prefab?

Geld verdienen met maatwerk

Een tekort aan handen in de bouw is een nijpend probleem. Op zoek naar een eenvoudige, snelle en faalkosten verlagende oplossing?

Makkelijker, sneller, beter, veiliger en goedkoper. Onze accountmanager somt de voordelen van maatwerk voor u op en legt uit waarom Alprokon volop inzet op de promotie van deze dienst.

“We luisteren goed naar signalen uit de markt. Veel aannemers lopen tegen hetzelfde vraagstuk aan. Hoe krijg ik mijn algemene kosten voor een bouwproject dekkend? Zo’n 10 tot 12 procent van de kosten bestaan nog altijd uit faalkosten. Snel, secuur en goedkoper werken is dan het devies. Wil je dit bereiken dan is maatwerk dé oplossing. Hetzelfde geldt voor de montage. Hoe sneller je kunt werken, hoe meer andere werkzaamheden je kunt verrichten in dezelfde tijd. Het tekort aan ‘handjes’ wordt hier mee opgelost. Wil je als aannemer geld verdienen? Kies dan voor maatwerk.”

Maatwerk in de praktijk

Wie met maatwerk-deurnaalden aan de slag gaat, kan niet om de voordelen heen. Van Ballegooij verduidelijkt. “Een groot pluspunt van maatwerk is dat je het op de bouwplaats niet meer op maat hoeft te zagen. Wij zorgen ervoor dat er zowel boven als onder niets ingekort hoeft te worden. Kortom; levering tot op de millimeter precies. Dat levert jou als  aannemer flinke tijdswinst op. Indien gewenst bezorgen wij onze deuren mét sponningsuitsparing. Dit doen wij zonder meerprijs. Dankzij deze eigenschappen kan de aannemer zijn kosten laag houden. Wanneer je zelf moet verzagen, is de kans op een foutje aanzienlijk. Het product is niet meer bruikbaar en je moet alsnog een nieuwe bekostigen. Hiermee ben je alsnog duurder uit dan met een maatoplossing.”

Met het bieden van de maatwerkoplossing doet Alprokon waar het goed in is. Het ontstaan van de deurnaald kent immers een praktische oorsprong. Oprichter Fred van Herpen vond het signatuurproduct uit toen hij moeite had om een dubbele deur af te sluiten. Van Ballegooij motiveert: “Alprokon hield zich 50 jaar geleden al met maatwerk bezig. Daar ligt de kern van ons bestaan. Die traditie zetten we nu mooi voort.”

geld verdienen met prefab

 

Meer weten? Neem contact met ons op per telefoon op 0180-205510 of per e-mail via sales@alprokon.com.