Alprokon staat op Bouwbeurs 2013

In de week van 4 tot en met 9 februari staat Alprokon Aluminium als exposant op de BouwBeurs 2013 in de Jaarbeurs te Utrecht. U kunt ons terugvinden bij stand G036 in hal 2. Een impressie van onze stand, die we samen met G.U. Nederland en Deventer Profielen in zullen vullen, kunt u terugvinden op onze Facebook pagina (link) en op ons YouTube kanaal (link).

Op onze stand worden de volgende 5 thema's gepresenteerd: Brand (onder meer met de nieuwe brandwerende deurnaald uitvoering 19-1), Vlucht/paniek (met onze deurnaalden in combinatie met GU/BKS paniekontgrendeling), Valveiligheid (mogelijk dankzij onze traptrede profielen) en Design (met nieuwe mogelijkheden voor het esthetisch fraai afwerken van profielen).

De stand van Alprokon Aluminium wordt gedurende deze week afwisselend bemand door Henk van Herpen, Rob Huizer en Gerard Jansen. Zij beantwoorden uw vragen en informeren u graag over de laatste ontwikkelingen en noviteiten.