Maastricht UMC+ kiest voor Alprokon

In de afgelopen twee jaar vonden bij het Maastricht UMC+ de nodige bouwactiviteiten plaats. De nieuwbouw aan de Verheylaan bestaat uit een zes verdieping tellend gebouw waarin verschillende ziekenhuisonderdelen zullen worden ondergebracht, onder andere een nieuw operatiekamercomplex (met onder meer twee hybride OK's) en de nieuwe kliniek voor Moeder & Kind. De nieuwbouw heeft een oppervlakte van ca. 22.000 m² en wordt via een serrehal verbonden met het hoofdgebouw.

In dit project is ruimschoots gekozen voor de oplossingen van Alprokon Aluminium. Voor de brandwerende deuren zijn ruim 80 stel geleverd (uitvoeringen 140, 240, 311 en 416). Daarnaast worden ook universele situaties voorzien van deurnaalden (uitvoeringen 21, 3110 en P-Prefab-2).

De levering van deze deurnaaldprofielen is verzorgd door technisch partner Van der Stad.
Meer informatie over dit project is hier terug te vinden.