Een nieuwe koers voor Alprokon Aluminium

Al sinds 1967 staat Alprokon synoniem voor inspirerende en innoverende producten die aansluiten op de behoefte van de klant. De markt verandert echter in steeds sneller tempo. Tijd voor Alprokon om de bakens te verzetten en een nieuwe koers te bepalen die hier beter op aansluit.

Met de komst van Richard Snel als Adjunct Directeur voor Alprokon Aluminium kiest eigenaresse Petra van Herpen duidelijk een nieuwe koers voor het in 1967 opgerichte bedrijf. "De markt verandert in steeds rapper tempo", aldus Petra, "en om onze klanten te blijven inspireren en met innoverende producten te komen is de versterking van het directie team meer dan welkom". Petra zal zich blijven richten op ontwikkeling en innovatie terwijl Richard de dagelijkse leiding in Barendrecht op zich zal nemen met de nadruk op commercie.

Als ervaren directeur in de handel en industrie de juiste man op de juiste plek. Richard; "Onze focus zal de komende tijd vooral liggen op het verkopen van dit mooie product in de markt. Met respect voor de verhoudingen in bijvoorbeeld distributie, want in tegenstelling tot wat beweerd wordt heeft de handel voor ons wel degelijk een toegevoegde waarde", Richard vervolgt: "het verkopen van het product in de bouwkolom wordt meer en meer gedaan door oprechte en goede adviezen, daarvoor gaan we flink investeren in ons verkoop team. De levering is een ander verhaal, dat doen we, als vanouds, via de handel."

Alprokon gaat de komende tijd vooral de handel ondersteunen in het verkopen van haar innovatieve producten. Veranderende wet- en regelgeving op onder andere brand- en inbraakpreventie zullen daarbij centraal staan. Hiervoor gaat zij actief op zoek naar partners in de markt waarmee de boodschap gedeeld kan worden. Zo blijft het Barendrechtse bedrijf inspelen op de behoefte van de veranderende markt onder het motto: Don't try to change the wind, just set the sails.

Meer informatie of wilt u persoonlijk kennis maken met het Alprokon Team? Neem dan contact op met het kantoor in Barendrecht (0180-643950) of stuur een e-mail.