Express Lijn Maatwerk / nieuwe prijslijst

Alprokon levert een kern assortiment aan maatwerkproducten nu binnen 5 werkdagen op de vestigingen van onze distributeurs.

Faalkosten zijn aan te pakken door het toepassen van maatwerk deurnaalden. Bij maatwerk worden de producten op de juiste maat aangeleverd. Wij zorgen voor het juist en op tijd aanleveren waarna u de naald snel en makkelijk kunt monteren. Maatwerk = Kassa!

Door een efficiënte productiewijze hebben we onze prijzen voor de Express Lijn Maatwerk producten kunnen aanscherpen. De prijzen voor onze nieuwe Express Lijn Maatwerk producten gelden per 1 januari 2020, de nieuwe prijzen voor onze overige producten gaan gelden vanaf 1 maart 2020. De nieuwe prijslijst kunt u nu al downloaden via deze pagina.

Als u meer wilt weten of vragen heeft staat ons verkoopteam u graag te woord op telefoonnummer 0180 - 20 55 10 of per e-mail op sales@alprokon.com.