Alprokon is hiring!

Iedereen kent ons product, maar niemand weet wie we zijn. En precies dat willen we veranderen. Natuurlijk moet je de eerste zin met een korrel zout nemen. De markt waarin we actief zijn weet echt wel wie Alprokon is en ook waar we voor staan, maar daarbuiten wordt het steeds belangrijker om de identiteit van ons mooie bedrijf kenbaar te maken en ook de bestaande markt kan beter geïnformeerd worden welke meerwaarde we kunnen bieden.

Alprokon Aluminium heeft op basis van haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis een compleet assortiment met passende oplossingen voor elke dubbele deur situatie. Met een team van ca 30 medewerkers dragen wij zorg voor een kwalitatief hoogwaardig product wat je overal om je heen tegenkomt. Wie werkt bij Alprokon kan niet zomaar meer door een dubbele deur lopen, zonder te denken "Dat is er ééntje van ons".

Om onze meerwaarde duidelijker te positioneren en juist het merk meer structuur te geven zijn we op zoek naar een: Marketing & Communicatie medewerker (32/ 40 uur)

Alle informatie over deze vacture en hoe je kunt reageren vind je hier: link