Alprokon is deze zomer gewoon open!

Zoals u gewend bent, zijn wij gewoon open voor u tijdens de zomervakantieperiode, maar wel met een beperkte bezetting. Maatwerk en producten die niet op voorraad liggen kunnen daarom een langere levertijd hebben.

Voorraad producten kunt u in de periode van week 32 en 33 altijd komen afhalen. Reguliere/rechtstreekse zendingen worden verzonden tot en met donderdag 30 juli. Vanaf donderdag 20 augustus worden de reguliere zendingen weer hervat.

Tip voor de vakantiegangers: bestel uw materiaal vóóraf!

Natuurlijk wilt u na uw vakantie weer snel aan de slag! Onze tip voor een vlotte opstart bij terugkomst: bestel uw materiaal vóór uw verlof en geef de gewenste leverdatum aan. Wij plannen de levering dan alvast voor u in. Weer een zorg minder!

Het team van Alprokon wenst u een fijne vakantie.