Vacature - Allround Logistiek Medewerker

Voor onze productielocatie in Barendrecht zijn wij op zoek naar een Allround Logistiek Medewerker.

Als Allround Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de volledige logistieke afhandeling binnen Alprokon. Je hebt een proactieve houding, monitort continue of het logistieke proces goed verloopt en bent goed in staat om de planning tijdig rond te krijgen.

Interesse? Solliciteer dan snel op onze vacature:

https://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/c5b1ca0a-efe9-45d2-bcc4-b9...

De werving en selectie gaat via Rijnders Recruitment. Wil je meer weten over de functie of Alprokon, bel Dennis dan op 06-52841787. Om direct te solliciteren, stuur je CV naar dennis@rijnders-recruitment.nl.

#vacature #logistiekmedewerker #solliciteren #werkenbijalprokon #wordjijonzenieuwecollega #regiorotterdam #barendrecht #alprokon #rijndersrecruitment