In Memoriam: Rob Huizer

Op 06-10-2020 is overleden onze Technisch Directeur en gewaardeerd collega, Rob Huizer.

Natuurlijk wisten wij dat zijn overlijden onvermijdelijk was, maar nu het moment daar is, voelen wij ons verslagen en verdrietig.

Realistisch en buitengewoon positief is hij zijn ziekte tegemoet getreden. Eerst die achtbaan van emoties, maar vervolgens al snel de acceptatie en pogen nog het maximale uit het leven te halen, samen met zijn familie, vrienden en collega’s. Wij hebben bewondering voor de wijze waarop hij dit proces heeft doorlopen. 

Gedurende 22 jaar heeft Rob een bijzonder actieve en betrokken rol gehad binnen Alprokon. Eerst circa 15 jaar lang een bekende stem en het gezicht van de verkoopafdeling. Door zijn enorme kennis van deurnaalden en zijn belangstelling voor innovatie is hij uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van Technisch Directeur. In deze hoedanigheid heeft hij de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan onze onderneming.

Wij zullen Rob herinneren als prettig mens en enthousiaste collega die zijn werk met plezier en gedrevenheid uitvoerde. Altijd die lach, altijd dat grapje, die bron van ervaring en kennis, wat gaan wij dat missen!

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar familie en vrienden. Jullie moeten een mooie kerel missen. Dat doet pijn…