Samenwerking is het sleutelwoord

Foto v.l.n.r.: Richard Snel (Alprokon), Johan van der Kooij (JVDK Consultancy) en David Hess (Kraaijvanger Architects)


In het magazine ArchitectenPunt Exclusief is een interview te lezen over de brandveilige samenwerking tussen Alprokon, Kraaijvanger Architects en JVDK Consultancy tijdens het project Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).

Ieder project is uniek en heeft andere veiligheidseisen. Maar in het bijzonder het RACC, een hypermodern gebouw dat super flexibel te gebruiken is en waar veel mensen samen komen, was het een ware uitdaging om de hele brandveiligheid en vluchtroutes te integreren. We hebben in dit project veel varianten dubbele deuroplossingen toegepast.

We feliciteren architect David Hess met het mooie resultaat. Alprokon levert hier de door Johan van der Kooij geadviseerde brand, rook en paniek oplossingen met GU Nederland en BPZ.

Om het hele artikel te lezen klikt u hier.

Wilt u meer informatie en/of advies over onze dubbele deur oplossingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.