Oktober - Brandpreventiemaand

'Simpel' voldoen aan Rookveiligheid?

Oktober staat ieder jaar in het teken van brand- en rookpreventie. Ook Alprokon zal dit belangrijke thema de aankomende maand weer extra onder de aandacht brengen.

Vanuit Alprokon promoten we vanaf de eerste week van oktober Rookwerendheid met onze Sponningprofielen op de vestigingen van de ijzerwaren vakhandel.

Via baliedisplays, gratis sponningprofiel monsters, flyers en posters is een QR-code te scannen die verwijst naar meer informatie over de nieuwe regelgeving m.b.t. rookwerendheid en onze rookwerende productoplossingen.

Rookwerendheid bij deuren wordt namelijk steeds belangrijker... Sinds 1 juli 2021 gelden er aanvullende eisen rondom rookwerendheid in het Bouwbesluit van 2012.

Het ontwerpen van brand- en rookveilige gebouwen is een complex samenspel van elementen. Het eisenpakket waaraan alle afzonderlijke bouwdelen moeten voldoen veranderd continue.

Alprokon is uw kennispartner rondom brand- en rookwerende dubbele deuren en wil iedereen in het bouwproces assisteren bij het kiezen van de juiste oplossing.