Voorlichting en scholing

Voorlichting

Over onze profielen en oplossingen kunnen we heel veel informatie geven. Wat we liever doen is samen met u erover nadenken en praten.

Gaat u beginnen aan het vormgeven van een nieuw project en wilt u weten welke oplossingen er zijn? Bent u betrokken bij een lopend project en zoekt u de juiste producten die voldoen aan de eisen? Wilt u gaan renoveren en zoekt u een passende oplossing?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee om het juiste product toe te passen in uw situatie.

Scholing

Ook vanuit de praktijk bieden we ondersteuning in de vorm van scholing aan iedereen die onze producten verwerkt of verkoopt. Hiermee zorgt u dat u of uw medewerkers de juiste kennis hebben om uw klanten goed te adviseren.

Onze interactieve scholing kenmerkt zich door een gezonde mix van theorie en praktijk die afgewisseld wordt met een passende luchtigheid. Waar mogelijk spelen we in op alledaagse dingen waar u of uw collega's mee te maken krijgen.

Onze scholing kan gegeven worden op uw locatie, maar ook bij ons op kantoor in Barendrecht.

Toolboxmeetings

Toolboxmeetings hebben als doel de veiligheid binnen uw bedrijf te bevorderen. Een incident of ongeluk is snel gebeurd en kunnen grote gevolgen voor uw medewerkers en uw bedrijf hebben.

Bedrijven zijn vanuit ISZW/VCA of de ARBO wetgeving verplicht om met behulp van toolbox meetings het personeel periodiek te informeren en instrueren over risico's en gevaren op het werk. Door het geven van toolboxmeetings vergroot u de veiligheid op de werkplek en voldoet u aan de wettelijke verplichtingen.

Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij u bij toolboxmeetings ondersteunen door het geven van scholing waarbij de nadruk ligt op de praktijk.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die we u kunnen bieden, neem dan vrijblijvend contact op met Gerard Jansen.
U kunt hem mailen of rechtstreeks bellen op telefoonnummer 0180-205513.