Voorlichting en scholing

Voorlichting

Over onze profielen en oplossingen kunnen we heel veel informatie geven. Wat we liever doen is samen met u erover nadenken en praten.

Gaat u beginnen aan het vormgeven van een nieuw project en wilt u weten welke oplossingen er zijn? Bent u betrokken bij een lopend project en zoekt u de juiste producten die voldoen aan de eisen? Wilt u gaan renoveren en zoekt u een passende oplossing?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee om het juiste product toe te passen in uw situatie.

Scholing

Ook vanuit de praktijk bieden we ondersteuning in de vorm van scholing aan iedereen die onze producten verwerkt of verkoopt. Hiermee zorgt u dat u of uw medewerkers de juiste kennis hebben om uw klanten goed te adviseren. Onze interactieve scholing kenmerkt zich door een gezonde mix van theorie en praktijk die afgewisseld wordt met een passende luchtigheid. Waar mogelijk spelen we in op alledaagse dingen waar u of uw collega's mee te maken krijgen. Onze scholing kan gegeven worden op uw locatie, maar ook bij ons op kantoor in Barendrecht.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die we u kunnen bieden, neem dan vrijblijvend contact op met Gerard Jansen.
U kunt hem mailen of rechtstreeks bellen op telefoonnummer 0180-643954.